Тонглу Схики Индустриал Цо, Лтд

Висококвалитетан производ, професионална услуга, који је главни добављач у ласерској индустрији!

Dom > О нама

Тонглу Схики Индустриал Цо, Лтд Смјештен у сликовитом граду Тонглу, Хангзхоу град, који се углавном баве промоцијом производа као што су оловке, статионериес, и прибор за плетење. Са десет година развоја, сада имамо свој ОЕМ дизајн тим, тим за продају, производњу, контролу квалитета, администратор, људске ресурсе и финансије.

Бавимо се сопственим дизајном за промотивне артикле, а такође можемо дизајнирати клијентске производе у складу са њиховим захтевима. Већ неколико година развоја, сада смо већ имали хиљаду различитих промотивних оловака и стотине различитих стилова плетења. И наши производи су извезени у читав свет као што су Европа, САД и Јужна Америка, Аустралија, Источна Азија и Јапан итд. Наши производи могу испунити стандард за испитивање за извоз, за канцеларијске предмете као што су ЕН71 дио 1-3, АСТМ, РЕАЦХ , за додатке за плетење, можемо проћи инспекцију фабрике друштвене одговорности трећих лица за различите купце. Компанија СХИКИ је прошла СГС, БВ сертификован.

Не производимо само промотивне оловке и прибор за плетење, већ их и волимо!

Добродошли да нас контактирате, и можда ћемо имати будућу сарадњу, добро се проведи!shiqi Ball Penshiqi Ball Penshiqi Ball Pen